Bevers

In het Dorp Hotsjetonia vind je allemaal verschillende huizen. Hier wonen de dorpsbewoners van het dorp. Je vindt er Proffesor Plof en Rozemarijn, Rebbel en Bas Bos, stanley Stekker, Sterre Stroom en Steven Stroom, Keet Kleur en Fleur Kleur en Noa. Stuiter is meestal te vinden op het speelveld, maar vaak is hij ook op stap met een van de dorp bewoners. Sinds kort komen er elke zaterdag Bevers spelen in het dorp Hotsjietonia.

Ieder jaar doen ze mee aan BeverDoeDag, waar ze samen met andere bevers uit de regio een spel spelen. En….oh ja! natuurlijk is er ook nog het jaarlijkse BeverBivak waarbij ze gezellig met elkaar een overnachting hebben.

Een keertje komen kijken? Wil je op zaterdagochtend gezellig bezig zijn met andere leeftijdsgenootjes en ben je tussen de 5 en 7 jaar oud, geen probleem! Je mag 4 keer GRATIS meedraaien. Onze opkomsten zijn iedere Zaterdag van 9:30 tot 11:30 uur in ons clubhuis in De Bilt, op de Kerklaan achter de Michaelkerk. Wil je een keertje meedoen of heb je een vraag, neem dan even contact op met bevers@benlabre.nl