Ons gebouw

Scouting Ben Labre
Kerklaan 33a
3731 EE De Bilt

Coördinaten gebouw:
Coördinaat X O 5.17126901
Coördinaat Y N 52.10396829

Ons scoutinggebouw op het schoolplein van de St. Michaelschool in De Bilt

Scouting Ben Labre, gevestigd in De Bilt, heeft zijn thuisbasis op het schoolplein van de St. Michaëlschool, achter de Michaëlkerk. Voor iedereen die ons zoekt, volgt hier een handige routebeschrijving: Loop links naast de kerk het pad op, en direct achter de kerk vind je aan de rechterkant een hek dat leidt naar ons terrein. Welkom bij Scouting Ben Labre, de gezelligste scoutinggroep uit De Bilt / Bilthoven!

Parkeren is eenvoudig op het kerkplein voor de kerk, terwijl we voor fietsers een handige fietsenstalling bij ons gebouw hebben. Ons gebouw is goed bereikbaar per fiets vanuit De Bilt, Bilthoven, Groenekan, Maartensdijk en zelfs Utrecht. Ontdek Scouting in De Bilt en ervaar de schoonheid van onze locatie, omringd door groen en avontuur.

Ons scoutinggebouw is niet alleen gemakkelijk te vinden, maar biedt ook een schat aan mogelijkheden. Het schoolplein is groen en uitdagend, met voldoende ruimte voor allerlei activiteiten, inclusief een kampvuur en tentenkampen onder de sterrenhemel. Ons rolstoelvriendelijke gebouw is voorzien van aparte ruimtes voor al onze speltakken, en we koesteren de traditie om regelmatig de openhaard aan te steken voor gezellige bijeenkomsten.

Ons gebouw wordt alleen verhuurd aan bekenden van de groep.

Direct naast ons gebouw ligt het betoverende Van Boetzelaerpark, een natuurpark met kronkelende paadjes en open velden waar we vaak spellen organiseren. Hier beleven onze scouts vele avonturen in de natuur.

Locatie van de oudste scoutinggroep uit gemeente De Bilt.