Boekenmarkt

*DEZE PAGINA IS ONDER CONSTRUCTIE, MEER INFO VOLGT SNEL*

Jarenlang heeft scouting Ben Labre in april een rommelmarkt georganiseerd. In 2022 is de organisatie hiermee gestopt. In 2024 komt Ben Labre echter terug met een ‘light’ variant, namelijk de Ben Labre Boekenmarkt! Er zal een divers aanbod aan boeken zijn en er wordt gezorgd voor een natje en een droogje.

Datum Ben Labre Boekenmarkt:

*Datum volgt*

De poorten staan open tussen XX en XX uur.

Inzamelmomenten:

Heeft u boeken liggen die u niet meer leest? Geef ze dan een tweede (of derde) leven bij ons! Elk type/genre boek is welkom!

*Datum+tijd volgt*

*Datum+tijd volgt*

*Datum+tijd volgt*

Locatie:

Zowel het inzamelen als de boekenmarkt zelf zal plaatsvinden bij het scoutinggebouw van Ben Labre (achter de Michaëlkerk), op Kerklaan 33a in De Bilt. Links naast de kerk volgt u het pad richting het schoolplein, waar ons gebouw zich op bevindt.

Opbrengst:

De opbrengst komt ten goede aan het gebruik en onderhoud van het scoutinggebouw en de diverse materialen (zoals alle tenten) van de groep. Scouting Ben Labre probeert de contributie voor de leden, die er zijn van 5 jaar en ouder, ook zo laag mogelijk te houden. Scouting Ben Labre bestaat sinds 1931 en is daarmee de oudste scoutinggroep uit gemeente De Bilt. 

Scouting Ben Labre bevindt zich op het schoolplein achter de kerk. Adres: Kerklaan 33a, De Bilt.