Stam

Ook na je tijd als jeugdlid is er nog volop scouting! Naast (bege)leiding worden, kun je ook lid worden van de Stam. De Stam is voor iedereen van 23 jaar en ouder die op zaterdagavond op zoek is naar een mix van scouting en gezelligheid. De Stam draait ca twee opkomsten per maand op de zaterdagavond vanaf 20:00. Na de opkomst blijft iedereen hangen om er een gezellige zaterdagavond van te maken. Tijdens de opkomsten wordt het scoutingaspect niet vergeten en zijn er door het jaar heen allerlei activiteiten. Dit varieert van kampvuur maken, movienight, bakopkomst en voetballen.

Met Pinksteren staat er een gezellig weekendje weg op het programma en aan het einde van het seizoen hebben we een afsluitende barbecue. Ook een trektocht behoort tot de opties, zo zijn er al diverse hikes gemaakt door Duitsland en Polen.

Naast een eigen programma bij de stam zijn veel stamleden actief als leiding, in de besturen en commissies, tijdens groepsactiviteiten en in allerlei ondersteunende taken. De meeste stamleden zijn ook jeugdlid geweest, maar we hebben ook een aardige aanwas van buitenaf. Studeer je momenteel in Utrecht en zoek je (tijdelijk) een actieve scoutinggroep? Misschien is de Stam (23+) of speltak Roverscouts (18-22 jaar) dan perfect voor je.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een keertje komen kijken, dan kan dat natuurlijk. Je bent op zaterdagavond van harte welkom dus kom gerust een keertje langs. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: stam@benlabre.nl

Doe 4x gratis mee!

Leeftijd: 23 jaar en ouder
Wanneer: Zaterdag 20:00 – 22:00ish
Contact: stam@benlabre.nl

De Stam op trektocht in Duitsland