Welpen

De Welpen is voor actieve jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar die opzoek zijn naar spanning en avontuur in de Jungle! Het thema van de Welpen speelt zich af in de Jungle van Baloe en Lowie. De Welpen zijn wolvenkinderen, net zoals Mowgli. Samen met je leiding Junior en Lowie ga je allerlei leuke dingen doen. Zo gaan de Welpen een aantal keer per jaar de strijd met elkaar aan tijdens een heftig potje Levend Strategoo en wordt er een schat gezocht met behulp van een echte schatkaart. Ook zijn we het hele jaar door actief met sport, spel en creativiteit.

Als klap op de vuurpijl gaan we jaar een week op zomerkamp. Ieder kamp heeft een eigen thema. Zo hebben we al de diepzee van Finding Nemo verkent en hebben we koning Feest geholpen door alle feestdagen te vieren. Een kampvuur met liedjes mag natuurlijk niet ontbreken op een zomerkamp evenals een bonte avond ter afsluiting van de kampweek!

Dus wil je eens wat anders en ben je tussen de 7 en 11 jaar oud, kom dan gerust langs. Je mag 4 keer GRATIS meedraaien. Onze opkomsten zijn iedere zaterdag van 9:30 tot 11:30 uur in ons clubhuis in De Bilt, op de Kerklaan achter de Michaelkerk. Wil je eerst wat info? Je kunt ons bereiken onder dit e-mail adres: welpen@benlabre.nl