Vossenjacht Scoutinggroep Ben Labre

Ook vreemde snuiters zien lopen op De Hessenweg afgelopen zaterdag? Zo vlak voor het einde van het seizoen had scoutinggroep Ben Labre nog een vossenjacht voor de hele groep in petto.

In gemende groepjes gingen de leden op zoek naar vreemd verklede figuren; de vossen. Dat viel nog niet altijd mee, want was het nou een echte bouwvakker of toch een vos? Bij de vossen die ontmaskerd werden, moest een opdracht uitgevoerd worden waarna de stempelkaart werd afgetekend.

Scoutinggroep Ben Labre organiseert elke week voor jongens en meisjes van 5 tot 18 jaar allerlei leuke activiteiten. Lekker actief, waarbij vriendschap voorop staat. Bij Ben Labre vinden ze het belangrijk dat iedereen mee kan doen en zichzelf kan zijn. Er is veel aandacht voor samenwerken, of dat nou is bij een smokkelspel, een hike, het opzetten van tenten, of het zelf organiseren van een trektocht. Hierbij ontstaan vriendschappen voor het leven.

Doe ook mee
Scouting moet je beleven, daarom kun je in de maand september tijdens een opkomst kennis komen maken. Jongens en meiden kunnen van 9.30 uur tot 11.30 uur gezellig mee doen met de bevers (5-7 jaar) of met de welpen (7-11 jaar). De verkenners (11-15 jaar) hebben hun opkomst van 11.30 uur tot 13.30 uur. Rowans, jongeren van 15-18 jaar komen op vrijdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur bij elkaar.

Voor meer informatie over scoutinggroep Ben Labre, lid of vrijwilliger worden, kunt u een kijkje nemen op de website www.benlabre.nl of contact op nemen via info@benlabre.nl

Geplaatst in Bevers, Roverscouts, Rowans, Stam, Vereniging, Verkenners, Welpen en getagd met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .