Scoutinggroep Ben Labre 90 jaar!

Afgelopen zaterdag heeft scoutinggroep Ben Labre in De Bilt het nieuwe seizoen geopend. Speciaal voor de 90e verjaardag van de oudste scoutinggroep uit gemeente De Bilt kwam oprichter Ben Labre zelf weer eens kijken wat er zoal op zaterdag bij scouting gebeurd.

Met een postenspel in het van Boetzelaerpark ging Ben Labre samen met alle leden van de groep op bezoek bij elke speltak. Zo werd er ren-je-rot gespeeld, balspelletjes gedaan, een smokkelspel gespeeld en kon je ervaren hoe het is om te backpacken.

Scoutinggroep Ben Labre organiseert elke week voor jongens en meisjes van 5 tot 18 jaar allerlei leuke activiteiten. Lekker actief, waarbij vriendschap voorop staat. Er is veel aandacht voor samenwerken, of dat nou is bij een smokkelspel, een hike, het opzetten van tenten, of het zelf organiseren van een trektocht. Hierbij ontstaan vriendschappen voor het leven.

Meedoen
Scouting moet je beleven, daarom kun je in de maand september tijdens een opkomst kennis komen maken. Jongens en meiden kunnen van 9.30 uur tot 11.30 uur gezellig mee doen met de Bevers (5-7 jaar) of met de Welpen (7-11 jaar). De Verkenners (11-15 jaar) hebben hun opkomst van 11.30 uur tot 13.30 uur. Rowans, jongeren van 15-18 jaar, komen op vrijdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur bij elkaar. Voor meer informatie www.benlabre.nl of neem contact op via info@benlabre.nl

Geplaatst in Vereniging en getagd met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .